Screens bieden heel wat comfort. Ze houden de zon en insecten buiten, en gaan oververhitting tegen zonder dat je het zicht op buiten verliest.
Volledig scherm
Screens bieden heel wat comfort. Ze houden de zon en insecten buiten, en gaan oververhitting tegen zonder dat je het zicht op buiten verliest. © Winsol

De zon weren met screens? Zoveel kost dat

LiviosTot 32 graden Celcius gaat onze thermometer vandaag. Het belooft ook een warme zomer te worden. Wil je de zon tijdens een warme dag zoals deze zoveel mogelijk weren? Dat kan met screens. Maar welk prijskaartje hangt er aan dit type van zonwering? Bouwsite Livios rekent het voor je uit.

  1. Tom (50) zijn villa aan de Portugese Zilverkust blijkt een uitstekende investering: "De afgelopen periode namen de prijzen van een nieuwbouw elk jaar met 6 à 7 % toe"
    PREMIUM

    Tom (50) zijn villa aan de Portugese Zilverkust blijkt een uitsteken­de investe­ring: "De afgelopen periode namen de prijzen van een nieuwbouw elk jaar met 6 à 7 % toe"

    Hoeveel is je tweede verblijf waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt deze zomer de proef op de som. Deze week bezoekt hij met Tim Demer van Immo Portugal een vrijstaande villa met zwembad aan de Zilverkust. Het beperkte aanbod in de steeds populairdere regio stuwt de prijzen omhoog en dat ziet eigenaar Tom (50) graag gebeuren. Al is hij nog niet meteen van plan om de mooie streek te verlaten. “Toen ik op het bouwperceel van mijn villa stond en de omgeving zag, wist ik genoeg.”