Je kan screens elektrisch of automatisch bedienen vanop afstand met een app op je smartphone of tablet.
Volledig scherm
Je kan screens elektrisch of automatisch bedienen vanop afstand met een app op je smartphone of tablet. © Winsol

De zon weren met screens? Hier moet je op letten

LiviosMet temperaturen boven de dertig graden is het moeilijk om de hitte buiten te houden als je geen airco hebt in huis. Overweeg je de plaatsing van screens om de meeste zon te weren? Bouwsite Livios lijst voor jou de belangrijkste aandachtspunten op.

 1. Makelaars regelen voortaan ook verhuis en energiecontract
  Woon.

  Makelaars regelen voortaan ook verhuis en energiecon­tract

  Wie een huis koopt via een makelaar kan voortaan ook gratis hulp krijgen bij de zoektocht naar een verhuisfirma én het vinden van een gunstiger contract voor gas, elektriciteit, water, internet, televisie, … Dat is mogelijk dankzij de nieuwe digitale service ‘Smooved’ van drie jonge Antwerpse ondernemers. Zij hebben al meer dan 100 partnerships met groepen zoals Dewaele Vastgoedgroep, Hillewaere, Heylen Vastgoed en ook met projectontwikkelaar Upliving.
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën

 2. #zorgvoorlicht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen
  Play

  #zorgvoor­licht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen