De laatste doet het licht uit: expo over 100 jaar lichtschakelaars

.
Niko .
De laatste doet het licht uit, zo luidt het spreekwoord, maar dat zijn ze bij Niko nog lang niet van plan. Het familiebedrijf dat schakelmateriaal produceert – en dat nog altijd in eigen land doet - blaast 100 kaarsjes uit.

Miljoenen Vlamingen hebben sindsdien ontelbare keren het licht aan- en uitgeschakeld met iconische ontwerpen. Wie ze nog eens wil zien, kan tot 15 december elke week- en zondag  een unieke interactieve expo in het hoofdkantoor bezoeken. Je krijgt er ook een blik in de geconnecteerde en digitale toekomst van het bedrijf. Meer info: www.niko.eu/100expo

.
Niko .
.
Niko .
.
Niko .
.
Niko .
.
Niko .
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jos Nijs

    Fier ? Ze lopen veel te ver achter met de laatste ontwikkelingen en hun producten zijn niet geïntegreerd met de laatste digitale ontwikkelingen: IFTTT , smartthings ? kennen ze niet. Verder is hun Niko Home Control zo gesloten als het maar kan zijn. Zelfs hun eigen Smartswitch kan niet vanuit Home Control aangestuurd worden, alhoewel ze op hetzelfde netwerk hangen ??

  • Vaneylen Pierre

    Een bedrijf om echt fier op zijn . Op en top Belgisch... doch hoelang nog?