De Antwerpse skyline en andere stickers om je muur in een wip te pimpen

.
. .
Met een sticker op de muur breng je in geen tijd meer pit in je interieur. Je hebt ze in alle stijlen en voor in alle kamers. Geen wonder dat ze zo populair zijn.

Leg de sticker een dag op voorhand op de grond en laat hem ontrold liggen. Voor je hem aanbrengt, moet de ondergrond vetvrij zijn. Als de muur pas geverfd is, wacht je best een week of twee.

Tekststicker, vanaf 19,90 euro, www.wall-art.nl

.
. .

Wees er zeker van dat je de juiste keuze maakt, want een sticker verwijderen is niet eenvoudig. Je doet dat met een haardroger die op temperatuur is, maar dan nog kunnen er lijmresten op de muur achterblijven.

Dierenprint, vanaf 25,49, www.colora.be

.
. .

Stadsbeeld Antwerpen, vanaf 44,90 euro, www.wall-art.nl

.
. .

Astronaut, vanaf 9,90 euro, www.bimago.nl

.
. .

Vogeltjes Kek Amsterdam, 17 euro, www.flinders.be

.
. .

Marilyn Monroe, vanaf 16,99 euro, www.qualitysticker.nl

.
. .

Basketring, vanaf 25,49 euro, www.colora.be

.
. .

Krijtsticker, vanaf 30 euro, www.colora.be

.
. .
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Fernand Beaumonde

    die brug is geen Icoon van 't Stad en dat toeristenbootje vaart in Amsterdam maar niet in Antwerpen en OLV Toren was te moeilijk of wat? Skyline van 't Stad zonder de Kathedraal is mislukking. Hollanders beter jullie best doen hoor

  • Andre Vastenavont

    Antwerpen ? Lijkt erop, maar HET gebouw van t Stad staat er niet op...

  • Michel Jacobs

    Van mij zou iedereen er mogen bijlopen zoals hij of zij dat wil, met of zonder kleren. Maar als er nu één plaats is waar je wel je kleren aanhoudt ,dan is het wel aan tafel.