.
Volledig scherm
. © Somfy

Comfort in huis vinden we belangrijker dan de ligging en de ruimte

Woon.32 % van de Belgen vindt comfort de belangrijkste factor in zijn woning, gevolgd door de ligging van het huis (30 %), en de hoeveelheid ruimte die hij ter beschikking heeft (20 %). Dat blijkt uit een onderzoek bij meer dan 1.000 Belgen door Direct Research. Voor dat comfort rekenen we meer dan ooit op slimme toestellen.

5 reacties

 • Loesje Vranken

  2 jaar geleden
  Rust, natuurlijke ligging zijn bij mij prioriteit. Luxe is leven in een rustige gezonde omgeving waar je kan wandelen, fietsen ipv lawaai, beton, verkeer enz.Heb ook luxe toestellen maar noem dit geen luxe, natuur en stilte dat noem ik luxe.
 • Catherine MISTIAEN

  2 jaar geleden
  Ik heb ook (zoals op de foto) Somfy klassieke rolluiken en dat is grandioos: koel in de zomer (raam kan open blijven), isolerende ruimte tussen raam en rolluik in de winter. Simpel en goed. Geen kunstmatige ventilatie of verwarrende snufjes. M.a.w. RUST in huis en in het hoofd ...
 • Tim Peeters

  2 jaar geleden
  Juist EMI.liever s morgens voor en na het werk en in je vrije tijd buiten te stappen en veel groen fluitende vogels te waarnemen.maar door het overdreven importeren van nog meer mensen ontstaat er bouwwoede.rust is een grotere luxe dan smart devices allerlei domotica.luxe is s morgens in mijne versleten tuinzetel een chat koffie drinken en op mijn gemak wakker worden.
 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  ik behoor niet bij die 32% Belgen. Wat ben je veel comfort in huis als je niet met open raam kan slapen, er toevallig een café, bankautomaat of fritkot of een verkeerslicht staat enz...En de slimme toestellen mogen ze gerust houden :-)
 • Ronny Cuypers

  2 jaar geleden
  Vreemd. De ligging en dus de oriëntatie zijn net zoals de beschikbare ruimte voor een groot stuk bepalend voor het comfort. Wat heb je aan een volledig geautomatiseerde woning met een piepklein noordelijk gericht tuintje? Schrap dan maar het automatische en maak de tuin zuid gericht met en leuk terras.
 1. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"