Cocoon en Batibouw vinden tegelijk plaats in Brussels Expo

.
Cocoon .
Cocoon wordt verplaatst van het najaar van 2020 naar het voorjaar van 2021. De woon- en interieurbeurs zal dan samen met Batibouw in Brussels Expo georganiseerd worden van 27 februari tot 27 maart. Fisa neemt die beslissing naar aanleiding van de rake klappen die de beursorganisatoren sinds de coronacrisis moeten incasseren. Het Voedingssalon in oktober wordt zelfs geschrapt.

“Een beurs vraagt een lange voorbereidingstijd en significante investeringen. Het feit dat de Belgische overheid nog geen groen licht gegeven heeft voor de organisatie van grote evenementen na 31 augustus brengt een goede voorbereiding en een succesvol concept danig in het gedrang”, klinkt het bij Fisa.

“Daarnaast zijn er ook signalen over een potentiële tweede coronavlaag die we niet kunnen negeren. Die combinatie leidde tot groeiende bezorgdheid, zowel bij ons als bij de exposanten. Vandaar deze beslissing.”

Bij Batibouw zien ze het gelijklopen met Cocoon wel zitten. “Batibouw onderging reeds vele veranderingen die geleid hebben tot een vernieuwd concept eerder dit jaar en deze trend wordt verder doorgevoerd. Ons luik van bouwen, renoveren en inrichten wordt mooi aangevuld met dat rond wonen en interieur van Cocoon. We merken veel enthousiasme bij alle betrokken partijen en hopen dat het publiek dit ook positief zal onthalen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.