.
Volledig scherm
. © Residenzia Niedzwiedzia

Chalet van meer dan eeuw oud schenkt je luxe én intens contact met de natuur

Woon.We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een chalet in Polen.

2 reacties

 • adrian Kowalczykiewicz

  2 maanden geleden
  Als het in Zakopane is, dan zelfs voor de meeste Vlamingen onbetaalbaar. De rest is qua ligging en prijzen haalbaar om zoiets compleet te bouwen of renoveren.
 • Christian Deckers

  2 maanden geleden
  In aankoop zal de prijs wel meevallen, er staan tenslotte veel van dergelijke stulpjes, meer dan je zou denken. Maar zoals met elke sanering of restauratie begint het dan pas echt in de papieren te lopen, zeker als je authentieke materialen wil gebruiken. Wat eigenlijk wel de bedoeling is. Neemt allemaal niet weg dat er toch vaak een bepaalde muffigheid in die woningen zit, vanwege vaak onregelmatig bewoond, foutief onderhoud enz enz. Mooi is het alleszins.
 1. 3 Belgische projecten in top-30 van architecturale meesterwerken
  Woon.

  3 Belgische projecten in top-30 van architectu­ra­le meesterwer­ken

  De internationale uitgeverij Gestalten en het designplatform Openhouse hebben voor het boek ‘Living in Modern Masterpieces of Residential Architecture’ een selectie gemaakt van 30 architecturale meesterwerken door de jaren heen. Die zijn van de hand van iconen, zoals Richard Neutra en Mies van der Rohe. Ook drie Belgen mogen zich tot het selecte gezelschap rekenen. We zetten hun werk hieronder op een rij.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter