Aan de buitenkant verschilt het huisje niet zo veel in vergelijking met vroeger. De ramen verdwenen en de deur schoof op naar rechts.
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de buitenkant verschilt het huisje niet zo veel in vergelijking met vroeger. De ramen verdwenen en de deur schoof op naar rechts. © Grégoire De Poorter

Bjorn (42) toverde een leegstaand rijhuis van amper 82m² om tot luxueuze loft: “Ik bouwde een huis op maat van mijn huidige situatie en richtte het in zoals ik het wilde”

BinnenkijkerJe moet het zien om te geloven, maar achter deze bescheiden gevel gaat een luxueus interieur schuil. Het is een schoolvoorbeeld van hoe je groots kunt wonen op een kleine oppervlakte, want die bedraagt amper 82 m². Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en geeft ook enkele tips om je eigen ruimte in huis optimaal te benutten.

11 reacties

 • zina riffia

  3 weken geleden
  Heel mooi..
 • Dirk Peeters

  3 weken geleden
  Gegeven de betonstop, de aangroeiende bevolking, meer een-oudergezinnen en het aanbod van huizen dat de vraag niet kan volgen, moet de bevolking erop voorbereid worden dat we in de toekomst allemaal in kleine kiekekoten van 60 à 80 vierkante meter gaan samenhokken. Ze tonen nu gewoon al hoe mooi dat wel kan zijn.
 • Tessa Vandermout

  3 weken geleden
  Ne gelukkige mens.
 • Johan Janssens

  3 weken geleden
  Mooi gedaan.
 • Johnny chanet

  3 weken geleden
  Mooi maar het is en blijft een veel te beperkte ruimte. Goed voor een alleenstaande maar waardeloos voor een gezin.
 1. In deze verbouwde hoeve gaat kerstdecoratie naadloos op in Scandinavisch interieur: “De grootste kosten waren de Ikea-keuken en de vloer”
  PREMIUM
  BINNENKIJKER

  In deze verbouwde hoeve gaat kerstdeco­ra­tie naadloos op in Scandina­visch interieur: “De grootste kosten waren de Ikea-keu­ken en de vloer”

  In afwachting van een grondige renovatie gaf Liese Willockx (32) uit Opwijk het huis waar ze als tienermeisje ook al woonde een frisse Scandinavische look. Dat gebeurde met veel witte verf, een nieuwe betaalbare keuken en mooie decoratie die ze doortrok naar de feesttafel en kerstboom. Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en geeft ook enkele tips. “Want feestversiering kan je interieur doen knallen, maar het ook verknallen.”
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"