.
Volledig scherm
. © www.mygreek-villa.com

BINNENKIJKEN: Magnifieke villa op Kreta combineert luxe met magistraal uitzicht

Woon.We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa op Kreta.

 1. Van flat in Knokke tot villa in Maasmechelen: acht aanraders uit de 100 huizen die je zondag gratis kunt bezoeken
  Woon.

  Van flat in Knokke tot villa in Maasmeche­len: acht aanraders uit de 100 huizen die je zondag gratis kunt bezoeken

  Tijdens Mijn Thuis op Maat kun je komende zondag een kijkje nemen in honderd huizen, waarvan 35 enkel virtueel. Voor (ver)bouwers is dat hét moment om inspiratie op te doen en om slimme (ver)bouwoplossingen te ontdekken voor een haalbaar budget. Ook wie groter kan bouwen of eens wil dromen, komt aan zijn trekken. De bezoeken zijn gratis na registratie op www.mijnthuisopmaat.be. Wij selecteerden acht aanraders, van een flat in Knokke, over een rijhuis in Mechelen tot een villa in Maasmechelen.
 1. “Een tweede eigendom is een van de beste investeringen”: onze woonexpert legt uit hoe je dat het best aanpakt
  PREMIUM

  “Een tweede eigendom is een van de beste investerin­gen”: onze woonexpert legt uit hoe je dat het best aanpakt

  Een op de vijf Belgen bezit meer dan één eigendom. Zeker in het onzekere economische klimaat, in tijden waarin het spaarboekje niets opbrengt en de beurs allesbehalve in een hausse zit, beschouwen velen vastgoed als een verstandige investering. Bovendien gaan mensen steeds meer huren. Denk jij er ook aan om iets te kopen om nadien te verhuren, maar geen idee hoe, wat en waar? Onze woonexpert Bjorn Cocquyt zet je graag op weg en beantwoordt je meest prangende vragen. “Bij investeringsvastgoed is de locatie nog meer van tel.”