Binnenkijken bij de bijzondere tuinen van Belgische tuinarchitecten

.
Artifix .
Net zoals je altijd wilt zien hoe architecten wonen, wil je steeds ontdekken hoe de tuinen van tuinarchitecten eruitzien. Dat kan nu dankzij het boek ‘Belgische tuinarchitecten en hun tuin’, een verzameling van vijftien van de meest bijzondere tuinen in ons land.
.
Artifix .

Aan de hand van de verhalen kom je meer te weten over de visie van de tuinarchitecten en over de aanleg en decoratie. Natuurlijk ontdek je ook heel wat tips. Het boek is uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts, telt 192 pagina’s en kost 29,99 euro. Bestellen kan hier.

.
Artifix .
.
Artifix .
.
Artifix .
.
Artifix .
.
Artifix .
.
Artifix .4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tim Peeters

  Groot gelijk Bert.ik heb complimenten gehad van gardeners world op Facebook vanwege de achterliggende stadstuin die uitgewerkt is als een Engelse tuin met heel veel planten bloemen.veel tuinarchitecten creeeren echt inspiratieloze tuinen die een bom geld kosten en veel onderhoud. Maar er zijn ook echte meesters in hun vak.nu ik heb ook tuinbouwschool gedaan maar vele tuinen zijn enorm steriel aangelegd.wat dierenleven mag ook van mij

 • Kurt Winkelmans

  Droom maar weg bij het bekijken van deze tuinen.Hier wordt dagelijks met een ploeg tuinmensen aan gewerkt om deze in orde te houden. Niks mis mee natuurlijk maar wees niet gefrustreerd wanneer dit niet lukt bij u thuis. Zulke tuinen zijn de uitzondering.

 • Bert Verlooy

  Veel buxus, siergrassen, lavendel en gazon. Inspiratieloos, behoorlijk steriel en met zeer weinig natuurlijke meerwaarde. Gelukkig zijn er nog veel meer inspiratieloze mensen met een tuin die niet helemaal niet weten wat te doen die dan nog beroep kunnen doen op deze tuinarchitecten. Een mooie tuin waar het goed vertoeven is, is er een die ook een meerwaarde biedt voor de omgeving en natuur, waar je je ruimte deelt met andere dieren (insecten, vogels, vleermuizen, egels, marters...).

 • Gerard Braeckmans

  Het is toch maar een afgebakend gebied om wat mee te pronken. En ik vind die georganiseerde 'wilde tuin' niet zo mooi.