Laurent Brandajs/Interieurarchitect Maxime De Campenaere
Volledig scherm
© Laurent Brandajs/Interieurarchitect Maxime De Campenaere

Binnenhuisarchitect renoveert vervallen woning tot lichte duplex: “We sloten een lening af om het huis te kopen en een andere om de werken te financieren”

LiviosIn het dorpje Virginal-Samme, in de Brabantse gemeente Ittre, kocht binnenhuisarchitect Maxime De Campenaere een groot gebouw. Hij bracht er drie appartementen in onder, waaronder deze lichte duplex onder het dak met theatrale perspectieven. Kijk mee binnen met bouwsite Livios.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).