Volledig scherm
© Hanne Joosen

Binke en Bart geven oude pastorij een moderne make-over

LiviosEind oktober 2018 zijn Binke en Bart gestart met de renovatie van hun oude pastorijwoning in Sint-Amandsberg. Tien maanden later kon het koppel samen met hun kinderen Lena (7), Sam (5) en Abel (5) verhuizen naar het lichtrijke eindresultaat. Bouwsite Livios mocht gaan kijken hoe authenticiteit en moderne architectuur hier hand in hand gaan.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”