Bijzonder koopje: een luxe boomhut met alles erop en eraan... voor 245.000 euro

Your Nature
Ben je op zoek naar een originele investering? Dan is deze boomhut in de buurt van Doornik misschien wel iets voor jou. Voor 245.000 euro koop je een huisje dat zich 3,5 meter boven de grond bevindt.

De Treeloft met twee slaapkamers heeft een bewoonbare oppervlakte van 59 m². Hij is warm en gezellig ingericht met veel natuurmaterialen, een houtkachel en een sauna. Voor een optimaal contact met de groene omgeving zijn er overal ramen, zelfs naast de douche.

Your Nature

De boomhut bevindt zich in het vakantiepark Your Nature. Ze is vooral bedoeld als investering en biedt gedurende 20 jaar een rendement van 5 procent. Je kan zelf elk jaar een paar keer in het park logeren. Er zijn ook nog andere types te koop vanaf 155.000 euro.

Interesse? Bekijk hier meer en 050/63 07 40.

Your Nature
Your Nature
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • james vroman

    is een kot met meubels in ..

  • Jan Van Overveldt

    Voor die prijs koop je een nieuwbouwwoning in het het zuiden en het oosten. In plaats van een houten barak die jaarlijks ontzettend veel onderhoud nodig heeft. Ga eens kijken in Italië bv., projecten met zeezicht en degelijk gebouwd....