Edition Office
Volledig scherm
Edition Office © Ben Hoskings

Beangstigend of betoverend: mysterieus huis roept bij iedereen extreme gevoelens op

Woon.We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa in Australië die niemand onberoerd laat. 

9 reacties

 • Rony Van der Cammen

  3 weken geleden
  Prachtig, tijdloos, rustgevend, uitzonderlijke unieke architectuur. Proficiat aan de meester-ontwerper. En ja, niet voor iedereen. Maar dit wil niet zeggen dat ik het niet kan waarderen! Als je dat vergelijkt met onze 24 in een dozijn fermettestijl.....en onze 'bouwvoorschriften' van onze 'experts' in Vlaanderen...Men zou beter aan enkele goeie architecten 'carte blanche' geven in hun ontwerpen. Vlaanderen zou er 'anders' kunnen uitzien!
 • Jan Vingtcent

  4 weken geleden
  in ons Oud-Heverlee staat ook een raar huis. het lijkt net op een watertoren.
 • Catherine MISTIAEN

  4 weken geleden
  Sorry hoor, maar In een bunker is het gezelliger. Deze nieuwe architectuur (zielloze betonblokken) is bedoeld voor rijke mensen die nooit thuis zijn. Ze wonen er niet, ze koken er niet en àls ze thuis zijn, zien ze niets van het interieur omdat hun blik altijd gericht is op 1 of ander scherm. Slapen is voor iedereen ergens neerliggen. Hoe luxueus uw slaapkamer ook is, slapen blijft slapen. Dus zoveel geld moet je niet uitgeven aan een woning, tenzij je geld teveel hebt.
 • johanneke li

  1 maand geleden
  zo donker, begrijpelijk dat mensen zich er niet goed voelen, dat huis straalt geen warmte uit!
 • Christian Deckers

  1 maand geleden
  Wat is het probleem van een blokje beton neer te leggen in dat bos? Er zijn talloze wouden waar rotsblokken vele malen groter als enkeling verspreid liggen. Beestjes hebben daar geen last van, en indien wél: er is daar blijkbaar nog wel meer plek. De ene woont liever alleen, de ander woont liever in groep en beiden proberen het maximum te halen uit hun situatie. En dat is goed.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.