Edition Office
Volledig scherm
Edition Office © Ben Hoskings

Beangstigend of betoverend: mysterieus huis roept bij iedereen extreme gevoelens op

Woon.We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een villa in Australië die niemand onberoerd laat. 

9 reacties

 • Rony Van der Cammen

  1 jaar geleden
  Prachtig, tijdloos, rustgevend, uitzonderlijke unieke architectuur. Proficiat aan de meester-ontwerper. En ja, niet voor iedereen. Maar dit wil niet zeggen dat ik het niet kan waarderen! Als je dat vergelijkt met onze 24 in een dozijn fermettestijl.....en onze 'bouwvoorschriften' van onze 'experts' in Vlaanderen...Men zou beter aan enkele goeie architecten 'carte blanche' geven in hun ontwerpen. Vlaanderen zou er 'anders' kunnen uitzien!
 • Jan Vingtcent

  1 jaar geleden
  in ons Oud-Heverlee staat ook een raar huis. het lijkt net op een watertoren.
 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Sorry hoor, maar In een bunker is het gezelliger. Deze nieuwe architectuur (zielloze betonblokken) is bedoeld voor rijke mensen die nooit thuis zijn. Ze wonen er niet, ze koken er niet en àls ze thuis zijn, zien ze niets van het interieur omdat hun blik altijd gericht is op 1 of ander scherm. Slapen is voor iedereen ergens neerliggen. Hoe luxueus uw slaapkamer ook is, slapen blijft slapen. Dus zoveel geld moet je niet uitgeven aan een woning, tenzij je geld teveel hebt.
 • johanneke li

  1 jaar geleden
  zo donker, begrijpelijk dat mensen zich er niet goed voelen, dat huis straalt geen warmte uit!
 • Christian Deckers

  1 jaar geleden
  Wat is het probleem van een blokje beton neer te leggen in dat bos? Er zijn talloze wouden waar rotsblokken vele malen groter als enkeling verspreid liggen. Beestjes hebben daar geen last van, en indien wél: er is daar blijkbaar nog wel meer plek. De ene woont liever alleen, de ander woont liever in groep en beiden proberen het maximum te halen uit hun situatie. En dat is goed.
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.