Doucheplezier met minder water

Hansgrohe
De douche blijft aan de winnende hand tegenover het ligbad. Een trend die zich nog sterker doorzet, is het maximaliseren van het doucheplezier met een minimum aan waterverbruik.

Daarvoor lanceert Hansgrohe een waterbesparende 'EcoSmart'-versie, met een debiet van 9 liter per minuut. Die versie vind je in de budgetvriendelijke 'Croma Select'-douchereeks. Een drukknop laat toe snel te wisselen tussen verschillende waterstraalpatronen. De reeks is aangevuld met drie handdouches in glanzend chroom. Bij de hoofddouche - 180 mm - heb je keuze uit een sterke regenstraal of geconcentreerde 'IntenseRain'. Alle Croma Select-douchekoppen zijn voorzien van de 'QuickClean'-technologie tegen kalkaanslag.
Stand 7-311, www.hansgrohe.be, 02/543.01.40

Glas behoudt zijn glans
Glazen douchewanden zijn erg in trek en kunnen nu ook onderhoudsvriendelijk zijn. Saint-Gobain Glass ontwikkelde SGG Timeless, een helder, niet-reflecterend glas voor douchedeuren en -wanden, voorzien van een onzichtbare magnetroncoating. Die geeft kalkaanslag geen kans en het glas wordt minder snel dof. Leverbaar met diktes van 4, 6, 8, 10 en 12 mm.
Stand 4-105, www.saint-gobain-glass.com, 0800/99.800

Saint-Gobain Glass