.
Volledig scherm
. © Batibouw

Batibouw vindt opnieuw plaats (met Covid Safe Ticket)

Woon.Het voortbestaan van het Autosalon mag dan wel erg twijfelachtig geweest zijn, de grootste bouwbeurs van het land vindt gewoon plaats. Na een digitale Batibouw-editie dit jaar volgt in het voorjaar van 2022 opnieuw een fysieke beurs.

6 reacties

 • jean pierre leemans

  1 maand geleden
  Zeer goed idee Nu nog een covid safe ticket,in de vorm van een bankkaart Dat soepel afleesbaar is,dat men na de 2e vaccinatie onmiddelijk naar de gevaccineerde thuis opgestuurd wordt En meteen als internationaal bewijs kan gebruikt worden Daar ter plaatse aankomen onmiddelijk gescand Wat een gemakkelijke controle met zich medebrengt
 • Jozef Vermeulen

  1 maand geleden
  Luc Vleminckx, het Covid Safe Ticket is voorlopig geldig tot juli 2022, dat kan nog worden verlengd.
 • Viviane Van Oosterwijck

  1 maand geleden
  op de tram ernaartoe heb je geen CST nodig
 • Paul Winters

  1 maand geleden
  Dus het covid safe ticket is een blijvertje? Weer een belofte gebroken dan
 • Dirk De Buyst

  1 maand geleden
  Dergelijke beurzen zijn echt niet meer van deze tijd.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.