Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Met de Passaqua kleiklinker blijft ongeveer 10 procent van je oprit, terras of tuinbestrating onverhard, zodat regenwater makkelijk in de ondergrond infiltreert.
Volledig scherm
Met de Passaqua kleiklinker blijft ongeveer 10 procent van je oprit, terras of tuinbestrating onverhard, zodat regenwater makkelijk in de ondergrond infiltreert. © Wienerberger

Authentieke kleiklinkers met een groen hart

Bij de aanleg van je oprit of terras kies je best voor waterdoorlatend materiaal. Zo infiltreert het water lokaal in de bodem en werk je mee aan het bestrijden van wateroverlast en droogte. De nieuwe, waterpasserende kleiklinkers van Wienerberger bieden bovendien de charme waar je zo naar verlangt. De groenere tuin krijg je er gratis bij.

0 reacties

  1. Open Wervendag gaat digitaal op 30 mei
    Woon.

    Open Wervendag gaat digitaal op 30 mei

    De klassieke Open Wervendag van de Confederatie Bouw gaat dit jaar volledig digitaal. Nu al kun je op de website verschillende beschrijvingen, foto’s en video’s bekijken van projecten waarbij de nieuwste technieken en materialen worden gebruikt. Tegen 30 mei zullen ze allemaal online staan en die dag zelf zijn er ook uitzendingen rond thema’s zoals technologie, duurzaamheid, mobiliteit, veiligheid, … en zijn er interviews met professionals uit de sector.