Architecturale parel met waterval van 40 meter wordt nieuwe luchthaven van Singapore

.
Jewel Changi Airport .
Binnen exact één maand opent in Singapore de nieuwe luchthaven. Jewel Changi is een architecturale parel met de grootste indoorwaterval ter wereld - maar liefst 40 meter, een binnentuin van vijf verdiepingen hoog, een glazen brug van 50 meter, twee doolhoven, een hotel, ... De beelden die zopas werden vrijgegeven doen ons al zin krijgen om naar Azië af te reizen.
.
Jewel Changi Airport .
.
Jewel Changi Airport .
.
Jewel Changi Airport .
.
Jewel Changi Airport .
.
Jewel Changi Airport .
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Stan Boudewijns

  Weggegooid geld. Miljoenen voor iets wat voor niks dient behalve energie vreten.

 • kevin dauphin

  Daar uren wachten maakt niet meer uit zo zalig

 • Kris Boydens

  Nu plaatst men eens is wat groen en wat natuur op een plaats waar anders alleen maar beton en staal te vinden is. Nu is het weer niet goed voor sommigen. Wat dit kost en wie die betaald lig ik absoluut niet wakker van. Vind dit een topidee en moest ik daar enkele uren doorbrengen wachtende op een checkin zou ik in elk geval veel relaxer op een vliegtuig stappen. Maar ja, je hebt natuurlijk mensen die in alles alleen maar het slechte zien en niets kunnen appreciëren.

 • Olivier van Kerckhove

  Is geen nieuwe luchthaven, is een uitbreiding van het huidige. Is geen plaats voor nog een.

 • Bernd Vaes

  Tekenend door de val van een vliegtuig of voor de CO2-val voor het klimaat. Het wordt tijd, dat men een vliegtuig in de juiste context plaatst.