Acht keukens om van te smullen!

Kitchen Living
Tom Fallon Kitchen Living
De keuken is meer dan ooit het kloppende hart van het huis. Het is dus van het grootste belang dat je goed nadenkt over hoe de ruimte, waar je zoveel tijd in doorbrengt, er moet uitzien. Durf buiten de lijntjes te kleuren en maak er een echte blikvanger van! Wij selecteerden acht keukens om van te smullen uit het boek Kitchen Living.
Kitchen Living
Michelle Young Kitchen Living
Kitchen Living
Andreas Omvik Kitchen Living
Kitchen Living
Felix Forest Kitchen Living
Kitchen Living
Ruben Ortiz Kitchen Living
Kitchen Living
Felix Forest Kitchen Living
Kitchen Living
Karin Foberg Kitchen Living
Kitchen Living
Akihide Mishima Kitchen Living

De keukens zijn opgenomen in het boek Kitchen Living van Gestalten. Het is een verzameling van prachtkeukens die designers, culinaire bloggers, journalisten en fotografen bij hun thuis installeerden. Het telt 256 pagina’s en kost 39,90 euro. Bestellen kan hier.

Kitchen Living
Gestalten Kitchen Living11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • wim rooyakkers

  Velen willen een dure keuken,terwijl ze amper een ei kunnen bakken.

 • Gerd Van nieuwenhove

  Er valt veel geld te verdienen bij de keuken boeren ... Elke maand komen er nieuwe bij en geven zogezegd veel gratis ! Lachen jongens ? ( Het zelfde kan gezegd worden van de badkamer specialisten ! Heb prijs gevraagd en de klus zou kunnen geklaard worden voor ong. 10 000 euro ..... 2 lavabo meubels en hang wc plaatsen . Heb het zelf gedaan - lang geduurd - voor de helft van de prijs met volle pot btw )

 • ANN LIMBOS

  Neen dank u, de mijn is mooier en praktischer.

 • Joeri Haelen

  Ik weet niet wat jullie ervan vinden maar ik vind het nu niet waaw...

 • Ellen Sanders

  Bah echt niet mooi. Liever een eenvoudig, praktisch exemplaar