.
Volledig scherm
. © Batibouw

8 op de 10 vinden huizen veel te duur

Woon.8 op de 10 Belgen zijn van mening dat woningen op dit moment veel te duur geprijsd staan. 4 op de 10 kopen om die reden een kleiner huis dan ze eigenlijk zouden willen. Een peiling van iVox naar aanleiding van Batibouw – de beurs opent zaterdag de deuren – maakt ook duidelijk dat driekwart van wie nog geen eigen huis heeft niet verwacht dat dit snel haalbaar zal zijn.

39 reacties

 • Ives Ameel

  1 jaar geleden
  Vind ze ook veel te duur, waar zij die prijzen vandaan halen is me de vraag, die huizen worden toch gebouwd door onderbetaalde buitenlanders.
 • Stefanie van Dijk

  1 jaar geleden
  De huizen zijn duur, maar echt niet duurder dan in ons omringende landen. Ik hoor ook al jaren mensen in de grensstreek met NL klagen dat die Hollanders hun huizen wegkopen, tot ze zelf iets te koop hebben staan, dan passen ze ineens de prijs aan naar net onder NL prijzen, lekker cashen. Hetzelfde gebeurt nu met appartementen, dat is echt niet enkel het werk van de Immo's en projectontwikkelaars
 • phil smedts

  1 jaar geleden
  Nog even geduld, dankzij de afschaffing van de woonbonus door de NVA zullen de prijzen snel dalen. Dat is tenminste hun argumentatie om er snel een belastingsverhoging door te jagen.
 • Vaneylen Pierre

  1 jaar geleden
  Buitenlanders bouwen voor buitenlanders, op die manier zullen er nog veel bouwplaatsen tekort zijn.
 • walter destrycker

  1 jaar geleden
  met de verdwijning van veel bouwgronden , zie nieuwe decreet Vlaamse regering, zullen bouwgrond en dan ook woningen nog vee duurder worden.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing