5 keukentrends op de rand van de doorbraak

.
Bauknecht .
Onze keuken gaat er binnenkort weer anders uitzien. Daar gaan we toch van uit op basis van de nieuwigheden die de fabrikanten van meubels, toestellen en kranen ons voorstellen. Dit zijn 5 trends die op de rand van de doorbraak staan.

De onzichtbare inductieplaat

.
TM Italia .

Steen als werkblad én als kastenfront

.De
Dekton .De

De compacte keuken voor wie zelden kookt

.
Fantin .

De slimme kraan met sensoren die ook afmeet

.
Blanco .

De greeploze toestellen zonder trekker in inox

.
Bauknecht .
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Peters

  Oeijoejoei, wat zijn we gevoelig en wat voelen we ons snel aangesproken hier.

 • pol van de velde

  4 ovens in de keuken en elke dag bij de uithaal-Chinees.

 • Kristof Degros

  Ilse Janssens, ik kook op gas ... Ik heb geen interesse in koken op electriciteit. Misschien eerst eens nadenken ... Maar tegenwoordig moet je koken op inductie, net of het de enige optie is. Tevens als je een gril/plancha wil is dit niet op inductie verkrijgbaar. De prijs zal ongeveer evenredig zijn. Maar koken op gas is nog altijd voordeliger. Tevens is in veel oudere huizen koken op inductie niet mogelijk omdat de installatie het niet toelaat

 • Verstappen Martine

  Pfff. ik ben onlangs een keuken gaan kiezen, zot wordt ge van alles en zo duurr :-( van mij Quooker kraan ben ik wel heel content. Binnen de seconde een kop thee of koffie. Bruiswater ( geen petflessen meer), kokend water voor de pasta. Ja je kan wel stellen dat ik dit een goede keuze vond.

 • Ilse Janssens

  Kristof Degros, het is bewezen dat inductie zowieso voordeliger is dan electrisch. Het gaat sneller en harder maar moet veel minder lang aanstaan. Dus of je nu electrisch kookt of op inductie op datzelfde piekmoment dan gaat dat net hetzelfde prijsverschil zijn dan nu. Niet moeilijk te begrijpen toch?