Solo Office - Office KGDVS
Volledig scherm
Solo Office - Office KGDVS © Mari Luz Vidal

3 Belgische projecten in top-30 van architecturale meesterwerken

Woon.De internationale uitgeverij Gestalten en het designplatform Openhouse hebben voor het boek ‘Living in Modern Masterpieces of Residential Architecture’ een selectie gemaakt van 30 architecturale meesterwerken door de jaren heen. Die zijn van de hand van iconen, zoals Richard Neutra en Mies van der Rohe. Ook drie Belgen mogen zich tot het selecte gezelschap rekenen. We zetten hun werk hieronder op een rij.

3 reacties

 • Koenraad Praille

  2 maanden geleden
  Design. Om design niet om functionaliteit, ergonomie of kwaliteit of degelijk vakmanschap! Le corbusier nachtmerries kosten fortuinen om in stand te houden omdat design primeert geen overhangende dekstenen dus miljoenen nodig om betonrot tegen te gaan, nachtmerries van geinclineerde beton blootgesteld aan aflopend water!!!! Men zou architecten en designers beter goede bouwtechnieken aanleren en de fouten san bouwkunde aantonen in deze designs!
 • Jef Van De Plas

  2 maanden geleden
  Ik zie vooral ongemakkelijke stoelen, maar als ze van een bepaald merk zijn of zo is dat altijd oké in de leefwereld van de designers, ook hoge grote ruimtes die moeilij te verwarmen zijn, maar hun klanten zijn vrij vermogend denk ik
 • Rushmore Peetermans

  2 maanden geleden
  Praktisch is wel anders, een badkamer waar je alles op de grond moet zetten, en afdrogen zal ook geen sinecure zijn.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen