.
Volledig scherm
. © Cores Development

1 stadsbewoner op 10 bezit meerdere huizen

Woon.9 % van de bewoners van een centrumstad in Vlaanderen is eigenaar van twee of meerdere woningen. Nog eens 8 % denkt erover na om in de toekomst iets te kopen. De stadsbewoners zien het als een investering die vooral rendement moet halen uit de verhuur.

5 reacties

 • louis van hoeylandt

  1 jaar geleden
  word hier mee bedoeld ..tweede of meerder huizen in belgie .of telt het buitenland ook mee
 • Harmen van den Heuvel

  1 jaar geleden
  Veel zelfstandigen worden rijk genoemd omdat ziji buiten hun eigen huis nog een ander of misschien meerdere huizen bezitten. Voor hun is dat vaak een pensioen voorziening. Bij de meeste grote bedrijven bouw je ook pensioen op , dat is ook inkomen wat later pas uitgekeerd word.
 • Gerd Peeters

  1 jaar geleden
  Zou de titel niet beter zijn, 1 op de 10 rijken bezitten meerdere huizen, wij mogen al blij zijn dat dat van ons afbetaald is.
 • jos theys

  1 jaar geleden
  Wie spaargeld investeert in woningen zou wel meer mogen gerespecteerd worden. Die zorgt voor onderdak van iemand die er geen heeft, creëert werk door bouw en onderhoud en spekt de staatskas met belastingen allerhande.
 • Karel van Velzeke

  1 jaar geleden
  de meeste mensen houden na het uitzuigen van de mannen van de successierechten nog een huis over ,anderen verkopen het ,dit heeft weinig met rijkdom te maken ,moesten er politiekers zijn die vinden dit ze het moeten meer belasten ....
 1. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen

 2. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"