Zo maak je een uniek stuk van je Ikea-massameubel

Geen meubels die zo massaal van de band rollen als die van Ikea. Het is goed mogelijk dat de kast die jouw woonkamer siert ook in het huis van je buur, je tante én in dat van enkele vrienden staat. Origineel is anders, maar niet getreurd: er zijn heel wat stijlvolle manieren om van je Ikea-meubilair iets uniek te maken.
Kast Beta

Prettypegs ontwerpt poten voor zetels, tafels en kasten. Ze hebben ook heel wat fronten die je op de basiselementen van Ikeakasten kunt monteren. En voor de finishing touch heb je keuze uit een hele reeks deurknopjes.

Poten: 43 euro voor 2. Front: 41 euro per stuk. Deurknop: 8 euro per stuk. Te koop op ww.prettypegs.com
Ikea en www.prettypegs.com Poten: 43 euro voor 2. Front: 41 euro per stuk. Deurknop: 8 euro per stuk. Te koop op ww.prettypegs.com

Sofa Klippan

Bemz is gespecialiseerd in hoezen op maat om over zetels, fauteuils, slaapbanken, kussens en zelfs matrassen te trekken. Leuk als je echt iets origineel wil of als je bekleding versleten is. Het bedrijf stuurt gratis stalen op.

Hoes vanaf 129 euro. Te koop op www.bemz.com
Ikea en www.bemz.com Hoes vanaf 129 euro. Te koop op www.bemz.com

Keuken Knoxhult

Bij Behangfabriek hebben ze een hele reeks op maat gemaakte stickers om op de meubels van het Zweedse woonwarenhuis te kleven. Dat gaat makkelijk en snel en het resultaat is verbluffend.

Sticker Bronzed Copper: 80 euro per m² op www.behangfabriek.com
Ikea en www.behangfabriek.com Sticker Bronzed Copper: 80 euro per m² op www.behangfabriek.com
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • olivier lecluyse

    Best niet te veel tijd in steken en maatmeubelen kopen!

  • Jurgen Van Spaendonk

    Als ik die prijzen optel bij het ikea meubelstuk, kan ik al net zo goed een echt uniek stuk aanschaffen...