WOONVIDEO: Interieur vol trends in sleutel-op-de-deurhuis

Eddy Vangroenderbeek
Liesbeth post op haar Instagrampagina @liesbethdepuysseleir dikwijls foto’s van haar interieur en met meer dan 8.600 volgers valt het duidelijk in de smaak. Ook wij zijn fan, want in haar huis ontdek je altijd de nieuwste trends. Ze maakt volop gebruik van de massa leuke, betaalbare deco die alle (online) winkels aanbieden en dankzij de neutrale Scandinavische basis kan ze die in geen tijd in het interieur integreren.

“Verandering houdt een huis levendig. Ik wil dat er overal iets te beleven valt. En je merkt waarschijnlijk ook dat ik niet van kale plekken houd. Zelfs de kinderkamers en de hal zijn tot in de details ingericht”, lacht Liesbeth. Als een geboren styliste stelt ze overal composities samen en zo creëert ze verschillende sferen die toch goed bij elkaar passen.

Dit is ook een mooi voorbeeld van hoe een sleutel-op-de-deurwoning er toch kan uitspringen, door voor een paar extra’s te kiezen. “We hebben deuren die tot aan het plafond reiken, een parketvloer, een witgelakte in plaats van een beukentrap en een luxueuzere keuken met een werkblad en spatwand in marmer. We betaalden zo wel wat meer, maar dat was het zeker waard.”

Meer lezen? Het volledige artikel staat vandaag in onze weekendkrant en in de Pluszone.

2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Gerhard VAN NIEUWENHOVE

    Sleutel op de deur , goeie inkomsten voor promotors op kosten van de drommel ! Niet meer, niet minder .

  • Philomena Vanderweyen

    Ziet er gezellig uit,maar zou er niet graag werken als poetsvrouw,om al die decoratiespulletjes af te stoffen ben je wel even bezig.