WOONVIDEO: Achter elke deur schuilt een verrassing in dit huis

Eddy Vangroenderbeek
Net zoals je vanop straat niet kunt vermoeden dat achter deze gevel zo’n groot huis schuilt, weet je binnen niet wat je achter de volgende deur mag verwachten. Carole en Steven – oprichters van de populaire webshop Decovry - hebben de woning aangepast aan hoe ze leven en maken er intens gebruik van.

Dat het plaatje er daardoor wat minder perfect uitziet, is niet erg. Iets wat dat goed illustreert, is de grote zwarte band met bordverf in de eetkamer. Elke week wordt de familieagenda erop ingevuld en de krijtstrepen die na verloop van tijd nog moeilijk weg te krijgen zijn, zorgen voor extra pit.

Nog leuk: het eigen zithoekje van de kinderen achter de grote sofa. Het is misschien allemaal niet volgens de regels van de kunst, maar bij de inrichting zo nu en dan buiten de lijntjes kleuren, levert een origineler resultaat op.

Dat blijkt ook uit de keuze voor een aantal opvallende accessoires en kleine meubels, zoals het rek en het theelichthoudertje met een 3D-effect, de boekenplank die onder haar gewicht lijkt door te hangen, de dierenkoppen uit hout … Overal valt wel iets te beleven.

Meer lezen? Het volledige artikel staat vandaag in onze weekendkrant en in de Pluszone

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Isa Servaes

  Hans Steenbakkers, muziek is van Staffan Carlén, You make me feel.

 • marie-claire de bosscher

  niks speciaals, gewoon eens laten zien hoe groot ze het zich kunnen permitteren ....

 • Lydia Appelmans

  Niks speciaals aan...was dit aandacht vragen voor hun zaak misschien ? In de inkom een thuiskantoor ? Dat plankje tegen de muur ? Kan nog geen laptop op.

 • Hans Steenbakkers

  weet iemand van wie de muziek is die je op de achtergrond hoort bij deze video ?

 • Peter Gijselaar

  Ik zie precies schimmel op de vloer in de badkamer.