Waanzinnig wonen: van boerderij tot luxueuze chalet vol natuurlijke materialen

.
www.teneues.com .
We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een fabelachtige chalet in de Zwitserse bergen waar de bewoners van een witte kerst genoten.

Het huis is een oude boerderij die volledig gerenoveerd werd en nu een luxueuze woning voor tien personen is. Het vele eikenhout met een donkere patine zorgt voor een rustieke sfeer. Dierenhuiden, geweien en leder benadrukken het natuurlijke karakter.

.
www.teneues.com .

De blikvanger is de open haard in de leefruimte, maar ook de slaapkamers zijn pareltjes. Je ontwaakt er elke dag met een adembenemend zicht op de omgeving.

.
www.teneues.com .
.
www.teneues.com .
.
www.teneues.com .
.
www.teneues.com .
.
www.teneues.com .

De chalet is opgenomen in het boek Living in Style, Mountain Chalets. Het telt 224 pagina’s en kost 50 euro. Meer info: www.teneues.com

.
www.teneues.com .
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sven Kensington

    Ja ja, in Zwitserland zal dat wel een bom kosten. Hier in midden en noorden van Portugal kom je met 20.000€ voor te renoveren boerderijtje nog mee toe. En je kan hier ook skiën in de 'Serra Estrella' gebergte. Heel mooie streek trouwens. En in de zomer en midden seizoenen een lekker weertje natuurlijk. Bekijk het maar... Grt vanuit de bergen...

  • Philomena Vanderweyen

    Het is mooi maar niet mijn smaak hou niet van al dat hout.

  • Peter Janssens

    Ziet er mij heel brandbaar uit.