Waanzinnig wonen: in dit grothuis kun je zelf op vakantie komen

.
Homeaway .
We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf in te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een vakantiewoning die in de grotten is gebouwd.
.
Homeaway .

De prehistorische holbewoners zouden raar opkijken mochten ze zien hoe een moderne grotwoning er vandaag uitziet. Casa Tierra in het Spaanse Cordoba is door het architectenbureau Ummo Estudio gebouwd tegen en in een immens stuk rots van het Morenagebergte. De ruwe stenen zijn bepalend voor het uitzicht van het huis en het interieur.

.
Homeaway .

Hier en daar werden er stukken uit de rotsen gehouwen om de kamers voldoende hoog en groot te maken. Om de eenheid te bewaren is bij de inrichting voornamelijk voor natuurlijke materialen gekozen, zoals marmer en hout.

.
Homeaway .

Het leuke is dat je hier zelf op vakantie kunt komen. De woning biedt plaats aan maximum vier personen. Gemiddeld betaal je 142 euro per nacht. Boeken kan op de site van Homeaway.

.
Homeaway .
.
Homeaway .
.
Homeaway .
.
Homeaway .
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dikke Van Aarschot

  vooral vochtig

 • Bob(Robert) Bruyland

  Konstante aangename temperatuur maar hoge vochtigheid en dat gaat niet samen met alle electronische apparatuur van tegenwoordig , In capadocia (Tr) heb je een uitgestrekt gebied met grotwoningen in de "Goreme" vallei (google).Ook een stad met wel 20 verdiepingen waarvan ze het einde nog niet hebben gevonden.

 • Linda Wellekens

  Heel mooi en smaakvol .... Maar niet te koud ?

 • Shakira moessa

  Knap !! Denk wel dat het vooral heel koud tijdens de wintermaanden is ... niet?

 • Michel Jacobs

  Veel straling en kankerverwekkend radon, mij niet gezien.