Voor 55.000 euro is deze (vervallen) architecturale parel van jou

.
www.notaris.be .
Jarenlang was Bassin Solvay het mooiste gebouw van Couillet, een deelgemeente van Charleroi. Vandaag is het een vervallen architecturale parel die je voor een prikje kunt kopen. 

Op www.biddit.be loopt nog tot 20 december (13 u) een online openbare verkoop en het hoogste bod staat voorlopig op amper 54.000 euro. Het geklasseerde bakstenen gebouw van eind de jaren dertig is 3.670 m² groot en heeft onder andere een zwembad, een feestruimte, verschillende polyvalente zalen en een conciërgewoning. Veelzeggend in de omschrijving: betreden op eigen risico ...

.
www.notaris.be .
.
www.notaris.be .
.
www.notaris.be .
.
www.notaris.be .
.
www.notaris.be .
.
www.notaris.be .
.
www.notaris.be .
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric van der jeugdt

  en 1.000.000 euro renovatiekosten.

 • Johan De Bruycker

  Waarom worden al die pareltjes uit de jaren zestig en zeventig niet eens afgebroken,pak een paar foto's voor de liefhebbers en weg ermee...

 • Wim Van Geyt

  Lol als je de foto's ziet, de renovatie kost al 5x zoveel dan de aankoop.

 • ringo van der pulst

  Dat is minder dan de prijs van de grondwaarde.

 • Henri Hendrickx

  Denk niet dat er velen staan te trappelen voor een groot renovatieproject in charleroi en omstreken! En waarom heeft Magnette, de allesweter en -kunner, dat project nog niet afgewerkt als burgervader?