Voor 250.000 euro kan deze unieke woonboot van jou zijn

.
Engel & Völkers .
Heb je er ooit van gedroomd om te wonen op het water? Dan is deze woonboot ‘Recta’ misschien iets voor jou. Het vroegere binnenvaartschip van bijna 40 meter lang is omgebouwd tot een ruim drijvend huis met een bewoonbare oppervlakte van 160 m², vier slaap- en drie badkamers en grote terrassen.

De boot uit 1930 ligt aangemeerd in Ronquière, maar is perfect vaarwaardig. Je kan er dus meteen de wijde wereld mee intrekken. Het schip wordt verkocht door Engel & Völkers. Geïnteresseerden mogen een bod uitbrengen vanaf 250.000 euro.

.
Engel & Völkers .
.
Engel & Völkers .
.
Engel & Völkers .
.
Engel & Völkers .
.
Engel & Völkers .
.
Engel & Völkers .
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hubert Lescroart

  DE vraag is , wat zijn de kosten? Moeten die niet om de zoveel jaar naar het droogdok om de romp te inspecteren en te onderhouden Om daarmee te varen moet je een vaarbrevet hebben om de binnenwateren te bevaren, ik dacht van wel. Een ligplaats moet ook betaald worden en die kan hoog oplopen.

 • Koen Geboors

  Vermoedelijk zijn de jaarlijks lopende kosten aan onderhoud, steigerplaats, verzekering, taksen, nog eens 15% van dit aankoopbedrag. Ongeveer een heel fiks maandloon per maand. Ook is je investering verloren, want naarmate de jaren verstrijken, worden deze kosten enkel hoger.

 • Peter De Smedt

  Er gaan er heel veel te koop komen. zelfs gratis. Reden de nieuwe Europese normen voor boten boven de 20 LM

 • Peter Schreyer

  De vraag is in welke staat de romp is... Vlak is vaak een probleem bij oudere spitsen...

 • Theo Van Hoof

  1ste probleem een ligplaats vinden.