Miljonair verloot luxevilla van 2,6 miljoen, inclusief Rolls Royce en personeel. En een lotje kost slechts 12 euro

.
Millionaire Mansion .
Een Britse miljonair verloot zijn villa van 2,6 miljoen euro. Een lotje kost slechts 12 euro en de winnaar krijgt niet alleen de prachtige villa, maar ook een Rolls Royce, 10 hectare tuin, een zwembad en een jaar gratis personeel.

Wie een lotje koopt voor 10,5 pond (nog geen 12 euro) maakt kans op de prijs van zijn leven: een gigantisch pand op een reusachtige plek grond in het Engelse Devon, in het zuidwesten van Engeland. Bovendien krijg je er een Rolls Royce, een zwembad, een golfterrein, een gevulde wijnkelder, een fitness- en wellnesszaal én gratis personeel voor één jaar. Daarnaast krijgt de winnaar nog eens 50.000 pond (57.000 euro) zakgeld.

Lees verder onder de foto.

Bovenop het huis krijg je ook nog deze Rolls Royce.
Millionaire Mansion Bovenop het huis krijg je ook nog deze Rolls Royce.

De anonieme eigenaar, die de villa naar eigen zeggen “voor de lol” verkoopt, hoopt om 500.000 lotjes te verkopen. De kans dat je als winnaar uit de bus komt, is dus gering. Maar de miljonair geeft ook nog eens 10.000 pond (11.400 euro) weg aan negen ‘verliezers’. Twintig procent van de opbrengst van de loterij gaat naar verschillende goede doelen, waaronder het Rode Kruis en Make-a-Wish.

“We hebben dit huis zelf ontworpen en gebouwd. We hebben er heel mooie tijden in beleefd, maar nu willen we dichter bij onze kleinkinderen wonen”, vertelt de eigenaar.

Helaas is de wedstrijd enkel voorbehouden voor inwoners van Groot-Brittannië. 

.
Millionaire Mansion .
13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Franky Puystjens

  Walgelijk boerenbedrog. Bah!

 • Harmen van den Heuvel

  Hoeveel mensen spelen wekelijks mee in de lotto. Kans is 45 tot de zesde macht. En hier voor €12,00 kans op één op 500000. Ik weet niet of ik hier zo'n huis met zoveel grond voor dat geld kan krijgen.

 • jan latour

  ja geertje ,hoeveel winst denkt gij dat de belgische lotto wekelijks maakt (maken ze niet openbaar)

 • Ed Toer

  Hij mag het hebben wie trapt daar in om een miljonair nog rijker te maken op deze wijze De goede doelen betalen de lotjes kopers net als alles wat die (niet) weg geeft Zoek een job man je hebt teveel dromen over je stinkend geld

 • marcus bastiaensens

  Hij geeft niets weg.