Voor elke tuin de gepaste omheining

Betafence
Gaas, vlechtwerk, draadpanelen of gevulde wanden: iedereen wil graag een omheining die past bij de stijl of sfeer van zijn tuin. Wat ook je noden of wensen zijn, je vindt altijd wel een mooie én kwaliteitsvolle manier om je tuin op passende wijze af te schermen.

Natuurlijk speelt uitzicht een belangrijke rol wanneer je een nieuwe tuinafrastering kiest. Iedereen wil graag een aantrekkelijke buitenruimte rond zijn woning, een plek om onbekommerd van het buitenleven te genieten. Maar naast de juiste look bepalen ook andere criteria je keuze. Je privacybehoeften bijvoorbeeld, wie of wat je graag wilt beschermen, je budget, de stevigheid van je nieuwe omheining, en of je ze gemakkelijk kunt installeren en onderhouden. Waar je voorkeuren ook liggen, aan mogelijke oplossingen is er geen gebrek. Een gevarieerd assortiment van kwalitatieve, veilige afsluitingen in alle soorten, vormen en maten is verkrijgbaar op de markt.

Tuingaas op rol
Met gelast of geweven tuingaas op rol sluit je je tuin volledig af en geef je hem tegelijk de volle ruimte. Sommige types tuingaas zijn speciaal ontwikkeld om het groen zijn gang te laten gaan. Laat ze begroeien met klimplanten en binnen de kortste tijd kijk je uit op een natuurlijke groenwand.

Draad- en spijlenpanelen
Met draadpanelen kun je letterlijk alle kanten uit. Strak, speels, kleurrijk of apart: je creëert je eigen designafrastering, zoals jij ze in gedachten hebt. De specifieke dubbele, alternerende horizontale draden en de duurzame afwerking van deze panelen staan garant voor een optimale stevigheid en een lange levensduur. Spijlenhekwerk is een nieuwe trend als decoratieve residentiële railing en combineert design met een natuurlijke look.

Gevulde wanden en schanskorven
Graag een echte eyecatcher in je tuin, die tegelijk je privacy en veiligheid garandeert? Kies dan voor een paneelsysteem dat je naar believen kunt vullen met keien, lavastenen, kokosschelpen, ... Ook schanskorven zijn duurzaam en esthetisch. Ze staan mooi in verschillende omgevingen en brengen reliëf in je tuin.

Privacyoplossingen
Wil je vooral privacy in je tuin of op je terras? Een nieuw totaalconcept laat je toe je panelen volledig naar eigen smaak en privacybehoeften in te vullen. Je kunt kiezen uit panelen in composiet, aluminium, glas en laminaat, of een eigen combinatie.

Draai- en schuifpoorten
Voor elke van de bovenstaande oplossingen zijn er bijpassende draai- en schuifpoorten voor een harmonieus geheel.

Plannen om te (ver)bouwen? Bestel hier gratis de brochures

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.