Drie pijlers voor de perfecte keuken

Dovy
Van welke stijl of afwerking je ook houdt, net als met de rest van je interieur kun je met je keuken tegenwoordig alle kanten uit. Kwaliteit, uitstraling en maatwerk maken samen dé perfecte leefkeuken.

Kwaliteit
Keukenkasten van uitstekende kwaliteit herken je aan hun stevigheid: gemonteerd op een oerdegelijke sokkel, met dikke zijwanden en een robuuste achterwand in groefsysteem. Ze worden gemaakt met hoogwaardige materialen, en piekfijn afgewerkt met hoogtechnologische machines.

Uitstraling
Natuurlijk zijn kwaliteit en stevigheid belangrijk, maar het oog wil ook wat. Een nieuwe keuken moet een 'wauw'-effect oproepen, elke dag opnieuw. Hou je van modern maar wil je toch een warme toets? Combineer dan een moderne, witte keuken met een eettafel in houtstructuur. Kastdeuren in kerngekleurd frontlaminaat zijn een andere mogelijkheid. Deze zijn volledig tot in de kern gekleurd en hebben een naadloze afwerking aan de zijkanten, voor een strak en architecturaal uitzicht. Heb je het graag blinkend? Kies dan voor glanzend kerngekleurd frontlaminaat dat schittert als een spiegel maar even onderhoudsvriendelijk is als laminaat. Of heb je al eens gedacht aan een keuken met glazen deuren?

Dovy

Echt maatwerk
Echte maatkeukens passen altijd perfect in jouw ruimte, je kiest ook zelf de indeling. Een lage sokkel met hogere onderkasten en een dieper werkblad voor meer opbergruimte? Perfect haalbaar! Een onderkast met twee legplanken? Geen probleem! Heb je een schuine wand waar geen standaard kast in past? Laat dan zeker een kast op maat maken met een schuine achterwand. Zelfs rond een steunpilaar kan je een keukenkast laten bouwen. Zijn keukens op maat per definitie duur? Helemaal niet. Zoek een keukenexpert die luistert naar jouw behoeften, die klaarstaat met alle info over de materialen en mogelijkheden, en op basis van jouw budget een vrijblijvende offerte maakt mét een fotorealistisch ontwerp van je nieuwe keuken.

Plannen om te (ver)bouwen? Bestel hier gratis de brochures