Lease een kamer en woon in de hipste huizen van Brussel

.
Cohabs .
Steeds meer jongeren willen zich niet meteen ergens settelen als ze afgestudeerd zijn en verkennen liever als nomaden de wereld. Maar dat betekent niet dat ze het met een sjofel tentje moeten stellen. De Brusselse firma Cohabs biedt hen onderdak aan in de hipste huizen van de hoofdstad. Daar kunnen ze voor minimum zes maanden en maximum drie jaar een kamer leasen, zodat ze niet gebonden zijn aan een traditioneel huurcontract.

Verdeeld over tien huizen zijn er intussen al meer dan honderd communityleden. Ze betalen gemiddeld zo’n 680 euro per maand. Niet goedkoop, maar voor dat geld krijgen de leden een eigen kamer én toegang tot een chique woning die ingericht is door Lionel Jadot, een van onze bekendste interieurarchitecten met een internationaal palmares. De interieurs vallen op door hun luxueuze keukens, gezellige zithoeken, ontspanningsruimtes, ... Later deze maand voegt Cohabs nog twee huizen aan zijn aanbod toe.

.
Cohabs .
.
Cohabs .
.
Cohabs .
.
Cohabs .
.
Cohabs .
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Alain Stuker

  Ik verhuur verschillende huizen. Het klassieke huurcontract is ouderwets en hopeloos achterhaald. Heel veel mensen willen maar voor 6 maanden of 1 jaar iets huren. Ik ken huurders die om de paar maanden verhuizen en dat zijn zeker mensen met meer dan voldoende geld.

 • Saadia Sellak

  Als je huisgenoten flink tegenvallen, moet je alsnog minimaal 6 maanden blijven betalen.

 • Roland Verhoeven

  680€ voor een kamer en gemeenschappelijke ruimten blijft duur als je dat vergelijkt met de hypotheek van een eengezinswoning zelfs bijna hetzelfde...het fancy interieur maakt het daarom niet goed...fantastisch voor de eigenaar van 1 woning om er zoveel uit te halen ipv allemaal aparte appartementen, maar de "leasers" hebben met zo'n bedrag wel geen kans om kapitaal op te bouwen om te kopen...

 • mike dobbels

  dit is de toekomst

 • patricia sweerman

  prima idee, ook voor "jong gepensioneerde" en een remedie tegen eenzaamheid voor vele,zelfstandig wonen, gezelligheid, mooie omgeving, ook wij ebben daar recht op. Waar blijven de investeringen om dit ook in Antwerpen te doen ? Ben zeker dat dit een gat in de markt is .