Is jouw (ver)bouwproject betaalbaar? En welke technieken pas je best toe? Ontdek dit en veel meer op Batibouw!

Fisa
Zaterdag 24 februari zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor de grootste (ver)bouwbeurs van België. Doe er inspiratie op voor jouw (ver)bouwproject, beleef nieuwigheden en ontdek of jouw project financieel haalbaar is. 

4 belangrijke thema’s voor elke (ver)bouwer

Op Batibouw 2018 ontdek je de vier thema's waar het tegenwoordig bij iedereen om draait.

•  Ervaring: Ontdek de nieuwste producten en diensten met je vijf zintuigen.
•  Connectiviteit: Onze woningen zijn smart homes die het leven vergemakkelijken.
•  'Project your home': Ieder project, klein en groot, realiseer je op Batibouw.
•  Zorgeloos wonen: Comfort met extra aandacht voor een zuinige, gezonde en veilige woning.

Meer weten? Je leest het hier! En werp zeker ook in primeur een blik op de honderden nieuwigheden.

Doe de Walk of Flame, de Walk of Floors en kuier langs de Light Avenue

Batibouw is een belevingsbeurs en dat merk je duidelijk aan de extra activiteiten. Op de Wall of Floors vind je verschillende soorten vloerbedekking die je kan aanraken en waar je zelfs met blote voeten over kan lopen. Op de Walk of Flames zie je de allernieuwste haarden en kachels. In deze verwarmde gang kan je ook terecht voor neutraal advies. Of zijn Build-IT, de Garden Room, Immovillage en de Light Avenue meer jouw ding? Ontdek het hier.

Gratis infosessies: is (ver)bouwen betaalbaar?

Heb je financiële vragen over jouw (ver)bouwproject? Elke zaterdag en zondag van de beurs organiseert Livios op Batibouw een gratis infosessie: ‘betaalbaar (ver)bouwen, een utopie?'. In 45 minuten krijg je de financiële geheimen van een geslaagd bouwavontuur. De sessies zijn gratis, inschrijven is verplicht.

Schrijf je in!

Vraag je gratis (ver)bouwboek aan en haal het af op Batibouw

Heb je plannen voor een nieuwbouw of grote verbouwing? Bestel dan nu jouw gratis exemplaar van Verstandig Bouwen! Haal het daarna af op Batibouw aan de stand van Verstandig Bouwen in paleis 4 standnummer 433.

Vraag je gratis boek aan

Waar en wanneer?

Je kan Batibouw bezoeken van zaterdag 24 februari tot en met zondag 4 maart, van 10u tot 18u30. Op donderdag 1 maart is de nocturne en kan je er inspiratie opdoen van 10u tot 23u.
Bestel je tickets online en bespaar 2 euro.
Batibouw vindt plaats in Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel.

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan hertogs

  Ik weet een zaak...als je 2 linkerhanden hebt begin er niet aan!

 • ronny cuypers

  Natuurlijk is verbouwen betaalbaar. Tenminste voor wie niet bang is om z'n handen vuil te maken. Zeg niet 'ik kan dat niet'. Wie wil kan veel, als je maar wilt kunnen.

 • Patrick Jonkers

  Ik denk dat die bouwbeurs gefinancierd wordt door de bestaande rijke verhuurders. Ze laten daar echt bouwprijzen zien (zonder verpinken) met sleutel op de deur vanaf 500000 euro. En de verhuurders weten dat het overgrote deel van de aspirant bouwers tegenwoordig 2-linker handen hebben....Dus alleen huren blijft over...en de gevolgen voor onze jeugd zal ze later zuur opbreken....maar ja...ze doen maar hé.

 • Marijke Braeken

  Niks verbouwen. Veel te duur en waar je vandaag subsidies krijgt betaal je morgen belasting op