3 kleuren die in 2019 onze interieurs veroveren

.
Levis .
Een nieuw jaar, een nieuw likje verf. Wie van plan is om in 2019 zijn huis te schilderen en graag de trends volgt, raden we aan om een van deze drie tinten te gebruiken. Het worden stuk voor stuk grote kleurenhits.

Spiced Honey

Akzo Nobel, het moederbedrijf achter verfmerken zoals Levis, riep Spiced Honey uit tot Kleur van het Jaar.  “Spiced Honey bezit de kwaliteit om mee te evolueren met zijn omgeving: van tijdloos, als ze samengaat met andere naturellen, tot stimulerend en energierijk, in combinatie met een fris palet.”

.
Levis .

Holy Terra

Boss Paints schuift Holy Terra naar voren als trendkleur. Het is een warme aardetint die verkrijgbaar is als verfkleur én als decoratieve pleister (claystuc). Er zijn negen bijpassende verfkleuren ontwikkeld die onderverdeeld worden in drie belevingswerelden: Crafted Living, Spiritual Living en Gallery Living.

.
Boss Paints .

Living Coral

Het bekende kleureninstituut Pantone zet in op Living Coral en zegt er dit over: “De kleur symboliseert onze behoefte naar optimisme en vreugdevolle bezigheden en het belichaamt ons verlangen naar speelse expressie. Ze is afkomstig uit de koraalriffen diep in de zee. Het is een plek die we normaal niet te zien krijgen, iets waar we steeds meer nood aan hebben, nu sociale media stilaan onze levens overnemen.”

.
Pantone .
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Edmond Dillien

    Goe dat ge dat uitbrengt dan kan ik die drie al van de lijst schrappen als mogelijke, 11 maanden in een kazerne in Duitsland met overal dezelfde kleuren is meer dan genoeg geweest in mijn leven ik ga het bij mij thuis niet doen zoals de trendy people het allemaal doen omdat er eentje die kleuren gekozen heeft.

  • aaron aerts

    Om niet te zeggen "rokers wit/beige" of "bruingeel". Ik ga niet herschilderen omdat ik deze "nieuwe gewledige kleuren" zie.