In de statige villa waar ooit de legendarische club Bel Air huisde, opent zaterdag 30 november LES JARDINS officieel de deuren.
Volledig scherm
In de statige villa waar ooit de legendarische club Bel Air huisde, opent zaterdag 30 november LES JARDINS officieel de deuren. © Les Jardins

Vroegere dancing Bel Air omgetoverd tot multi-eventlocatie met coworking spaces, eventruimtes en restaurant

In de statige villa waar ooit de legendarische club Bel Air huisde, opent zaterdag 30 november LES JARDINS officieel de deuren. Het bekende pand aan de Autolei in Wommelgem werd getrakteerd op een immense renovatie. De dancing van weleer kreeg ook een conceptuele facelift tot bijna nieuwe multi-eventlocatie met co-working spaces, diverse eventruimtes en een restaurant. De conceptuele mix aan ‘business & pleasure’ onder één dak mikt op zo een breed mogelijk publiek.

0 reacties

 1. INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”
  PREMIUM
  Lichtaart

  INTERVIEW. Carl Wens, 30 jaar chef van De Pastorie en klaar voor zijn culinaire hoogdag: “Mijn zoon zal voor een tweede ster gaan”

  “Michelin-inspecteurs zijn kenners, in tegenstelling tot sommige foodbloggers. Zij breken restaurants af om zelf in de kijker te staan, maar beseffen niet hoeveel pijn dat kan doen”, stelt chef-kok Carl Wens. Van de 30 jaar dat De Pastorie in Lichtaart al bestaat, prijkt het er 17 in de vermaarde gids – die maandag opnieuw sterren uitdeelt. Met Carl blikken we vooruit op de culinaire hoogdag, en op wat verder in de toekomst. “Toen onze zoon Wout vertelde hij dat ons wou opvolgen: dat gaf een enorme boost.”
 2. REPORTAGE. Op het Groot Schietveld één jaar na de brand: “De natuur niet alleen herstellen, maar verbéteren”
  PREMIUM
  Brecht/Wuustwezel/Brasschaat

  REPORTAGE. Op het Groot Schietveld één jaar na de brand: “De natuur niet alleen herstellen, maar verbéteren”

  23 april 2021 staat in het geheugen gegrift bij Defensie. Tijdens een schietoefening ontstak een vlam op het Groot Schietveld, gelegen op de grens van Wuustwezel, Brecht en Brasschaat. De razendsnel ontwikkelende vuurzee legde 570 hectare - oftewel 800 voetbalvelden - in as. Hoe ziet het Groot Schietveld eruit één jaar na de feiten? Hebben de genomen maatregelen al resultaat? En hoe kijken de militairen en boswachter erop terug? Onze redactie kreeg vrijdag vroeg in de ochtend een rondleiding doorheen het getroffen prachtgebied.