De Schranshoevebaan in Wommelgem.
Volledig scherm
De Schranshoevebaan in Wommelgem. © Google Maps

Verdachte met wapen wordt gearresteerd via dak woning

WommelgemDe politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 3 uur durende interventie gehouden in een woning op de Schranshoevebaan in Wommelgem. De verdachte werd met behulp van speciale diensten opgepakt.

 1. Burgerbeweging reageert na 2 weken radiostilte op Turnhoutsebaan als fietsstraat: “Eerste stap om er weer ‘de baan’ van te maken”
  PREMIUM
  BORGERHOUT

  Burgerbewe­ging reageert na 2 weken radiostil­te op Turnhoutse­baan als fiets­straat: “Eerste stap om er weer ‘de baan’ van te maken”

  De Turnhoutsebaan in Borgerhout wordt een fietsstraat. Het nieuws sloeg eind september in als een bommetje. Na reacties van de stad, het district, de politie, buurtbewoners en gewezen burgervader Bob Cools, bleef het verdacht stil bij de burgerbeweging ‘Pak ze aan, de Turnhoutsebaan’. Tot nu. “Op lange termijn moet de Turnhoutsebaan terug de De Keyserlei van Borgerhout worden.”
 2. Contios, Gust, Jetje, Mayerke, Peer de Garde en Faire Trees hand in hand: ook in zuidrand unieke ontmoeting tussen reuzen dit weekend
  ZUIDRAND

  Contios, Gust, Jetje, Mayerke, Peer de Garde en Faire Trees hand in hand: ook in zuidrand unieke ontmoeting tussen reuzen dit weekend

  Het is het weekend van de reuzen in en rond Antwerpen. Nadat Little Amal zaterdag de reuzenhand kon schudden met De Reuskens van Borgerhout stond er zondagmiddag in Aartselaar ook een unieke ontmoeting op het programma. Voor het eerst kwamen de reuzen uit de Zuidrand, Contios, Gust, Jetje, Mayerke, Peer de Garde en Faire Trees samen voor een gezellig en volks samenzijn.