Op lijn 8, tussen Deurne en P+R Wommelgem werd de tramchauffeur dinsdagavond hardhandig aangepakt door zes minderjarigen.
Volledig scherm
Op lijn 8, tussen Deurne en P+R Wommelgem werd de tramchauffeur dinsdagavond hardhandig aangepakt door zes minderjarigen. © Laenen

Minderjarigen takelen tramchauffeur stevig toe: slachtoffer minstens 9 dagen werkonbekwaam

Zes minderjarigen hebben een tramchauffeur hardhandig aangepakt in Wommelgem. De chauffeur sprak de jongeren dinsdagavond aan op het gebruik van lachgaspatronen en werd als reactie in het ziekenhuis geslagen. Het slachtoffer is minimaal 9 dagen werkonbekwaam. De zes jongeren zijn gepakt door de politie, één van hen is in een instelling geplaatst.

67 reacties

 • David Delmoitie

  2 jaar geleden
  Ze moesten op gesprek gaan..... belachelijk! Daar zullen ze bang van zijn...
 • Sylke Buysse

  2 jaar geleden
  Stop gewoon es met zwaar gewelddadige minderjarigen te behandelen als "stoute kinderen" (!), richt speciale ECHTE jeugd-gevangenissen op en transfer de zwaarste gevallen na meerderjarigheid gewoon naar een volwassen gevangenis - "t zal rap gedaan zijn met "boefke spelen".
 • camiel huughe

  2 jaar geleden
  Het is het volk dat de regeringen verkiest. De regeringen ontwerpen geen wetten die de bevolking willen. Criminele jongeren en volwassenen worden niet adequaat bestraft. Wie is schuldig ? Juist !
 • Lucynda van der Does

  2 jaar geleden
  Verplicht 1 jaar vrijwilligerswerk in de wasstraat van de Lijn. Daar maken ze van dat tuig wel echte mannen.
 • Katherine Baker

  2 jaar geleden
  "Allee, en het zijn normaal gezien toch zulke brave jongens !": zullen de ouders zeggen. "De chauffeur heeft ze uitgedaagd": zal de advocaat zeggen. Wedden dat dit pv'tje bij de miljoenen andere pv'tjes zal belanden ?
 1. Studenten kaarten discriminatie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”
  Antwerpen/Lint/Hove/Heist-op-den-Berg/Mortsel/Hofstade/Hemiksem

  Studenten kaarten discrimina­tie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”

  ‘Make-up your mind!’ Dat is de boodschap van zes studenten van de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen aan de make-up industrie na een onderzoek naar make-up voor personen met een donkere huidskleur. Zij voelen zich vaak gediscrimineerd. “Het is moeilijk om dan te kunnen zeggen dat je je geaccepteerd voelt in deze maatschappij”, zegt een van hun getuigen.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel