Zeven vrijwilligers van de Fietsersbond Wommelgem applaudisseerden voor elke fietser die tussen 7.30u. en 9.00U. langs bakkerij D'Hollander voorbijreed.
Volledig scherm
Zeven vrijwilligers van de Fietsersbond Wommelgem applaudisseerden voor elke fietser die tussen 7.30u. en 9.00U. langs bakkerij D'Hollander voorbijreed. © GV

Met de fiets naar het werk? Dat verdient een daverend applaus

Wommelgem/BorsbeekFietsers die donderdagochtend voorbij bakkerij D’Hollander op de Herentalsebaan reden, werden begroet met een daverend applaus. Zeven vrijwilligers van de Fietsersbond van Wommelgem bedankten naar aanleiding van de Applausdag en de Wereldfietsdag zo de mensen die opteren voor het milieuvriendelijke vervoersmiddel.

  1. “Zwart goud in bananendozen”: hotelmedewerkers openden nieuwe vinylshop in Centraal Station
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    “Zwart goud in bananendo­zen”: hotelmede­wer­kers openden nieuwe vinylshop in Centraal Station

    Het loopt erg goed voor de tweedehands vinylshop Bananarama in het Centraal Station. Hotelreceptionisten Jorden (37) en Guido (44) kwamen zonder werk te zitten door de pandemie en wisselden het geweer dan maar van schouder via hun gemeenschappelijke passie: muziek. “Er is een heropleving in de leegstaande diamantenwinkels in het station, wij maken daar graag deel van uit.”