Volledig scherm
© Mozkito

Met de fiets door China. Fietsersbond organiseert lezing met avonturier Dirk Huyghe

De Fietsersbond heeft een afdeling opgericht in Wommelgem. De organisatie wil alle mogelijke initiatieven rond fietsen ondersteunen en ook regelmatig infomomenten inrichten over veiligheid, inspraak bij aanleg van fietspaden of gewoon boeiende fietsverhalen.

 1. De coronacijfers in Wommelgem van woensdag 14 oktober

  De coronacij­fers in Wommelgem van woensdag 14 oktober

  In Wommelgem zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 24 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Wommelgem komt dat getal nu op 185 te liggen. Wommelgem heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. De coronacijfers in Wommelgem van zaterdag 10 oktober

  De coronacij­fers in Wommelgem van zaterdag 10 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Wommelgem, op één dag 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 20. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Wommelgem op 155 te liggen. Omdat Wommelgem meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 3. Nieuw studie- en project staffing-bureau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte ondernemers zien opportuniteiten in een wereld in crisis”
  ANTWERPEN

  Nieuw studie- en project staf­fing-bu­reau LiNK gelanceerd in Antwerpen: “Echte onderne­mers zien opportuni­tei­ten in een wereld in crisis”

  Ex-collega’s uit de consulting-wereld in het Antwerpse hebben elkaar teruggevonden en startten donderdag het kersverse bedrijf LiNK Engineering Group. Het bedrijf stelt externe teams samen voor grote projecten in industriële sectoren zoals farmacie en petrochemie. “De kaarten worden op tafel gelegd en de realiteit verteld, ook de realiteit van de kost.”