Er was speciaal takelgerief nodig om de kraan te kunnen bergen.
Volledig scherm
Er was speciaal takelgerief nodig om de kraan te kunnen bergen. © Marc De Roeck

Kraan valt van vrachtwagen op rondpunt Wommelgem

WommelgemOp het rondpunt in Wommelgem is maandagmiddag een kraan van een vrachtwagen gevallen. Dat bevestigt politiezone MINOS. De kraan was blijkbaar niet voldoende gezekerd op de lader, en viel tijdens het draaien op het asfalt. Daarna kon het toestel nog maar moeilijk verplaatst worden. Niemand raakte gewond, maar er was enkele uren lang verkeershinder.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Sterke Brent Aerden rijdt naar tweede plaats bij Inters Open in Houtvenne: “Had de hele dag lang een uitstekend gevoel”
  motorcross vlm

  Sterke Brent Aerden rijdt naar tweede plaats bij Inters Open in Houtvenne: “Had de hele dag lang een uitstekend gevoel”

  De VLM-karavaan sloeg afgelopen weekend haar tenten op in het Antwerpse Houtvenne, waar MC De Vennecrossers op De Donken een prachtig parkoers presenteerde en een grote schare supporters getuige waren van een resem spannende wedstrijden. Bij de open race van de Inters pakte Yentel Martens de eindzege na een dubbele reeksoverwinning. De dubbele tweede plaats van de 250cc-piloot Brent Aerden was eveneens knap.