Carmen van Pul en haar man John van der Heijden en hun zoontje Dyami.
Volledig scherm
Carmen van Pul en haar man John van der Heijden en hun zoontje Dyami. © Benoit De Freine

Koppel start muziekbeleving voor kinderen met beperking

Door hun passie voor de indianencultuur en muziek ontdekten Carmen Van Pul en haar man John Van Der Heijden uit Wommelgem dat zachte klanten een therapeutisch effect hebben op kinderen met een beperking. Daarom start het koppel met Indyami Project Klankbeleving voor Specials. 

 1. De coronacijfers in Wommelgem van woensdag 14 oktober

  De coronacij­fers in Wommelgem van woensdag 14 oktober

  In Wommelgem zijn er volgens de laatste cijfers van Sciensano minder dan 5 besmettingen met corona bijgekomen op één dag. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 24 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Voor Wommelgem komt dat getal nu op 185 te liggen. Wommelgem heeft daarmee meer dan 100 gevallen en daarom overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt ze een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Antwerpse voetbaliconen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”
  PREMIUM
  Voetbal 1A

  Antwerpse voetbalico­nen Marc (Van der Linden) en Marc (Schaessens) blikken vooruit op derby van zondag: “4-3 of 3-4 zou straks zomaar kunnen”

  Aan een ouderwetse stadsderby hangt automatisch een portie nostalgie vast. En dus leek het ons een leuk idee om in aanloop naar Antwerp-Beerschot de Antwerpse voetbaliconen Marc Van der Linden (56, rood-wit hart) en Marc Schaessens (52, paars bloed) op te voeren voor een gezamenlijk interview. “De derby was altijd op het scherp van de snee, maar haat kwam er nooit aan te pas.”