Jan Decleir brengt vrijdag 8 oktober een theaterconcert waarin de illustere zaak rond de Franse seriemoordenaar Henri-Désiré Landru wordt opgevoerd.
Volledig scherm
Jan Decleir brengt vrijdag 8 oktober een theaterconcert waarin de illustere zaak rond de Franse seriemoordenaar Henri-Désiré Landru wordt opgevoerd. © Koen Broos

Jan Decleir en William Boeva treden dit najaar op in gloednieuwe vrijetijdscentrum ‘t Brieleke

WommelgemHet weekend van 25 september is het eindelijk zover: ieder Wommelgemnaar kan dan het gloednieuwe vrijetijdscentrum aan ‘t Brieleke ontdekken. Deze heeft voor het najaar al een resem optredens, workshops en demo’s gepland. Op het programma? Acteur Jan Decleir en komiek William Boeva, onder andere.

0 reacties

  1. Speurders ontmantelen drugslabo in Oostkamp en nemen 20.000 euro in beslag: “Chemisch proces was niet zonder risico voor gezondheid van producenten én buurtbewoners”
    PREMIUM
    Oostkamp/Antwerpen

    Speurders ontmante­len drugslabo in Oostkamp en nemen 20.000 euro in beslag: “Chemisch proces was niet zonder risico voor gezondheid van producen­ten én buurtbewo­ners”

    Een man uit Oostkamp en een kompaan uit Antwerpen zitten in de cel nadat eerder deze week een drugslab werd ontmanteld vlak naast de snelweg E403 in Oostkamp. In hetzelfde onderzoek troffen de speurders ook een opslagplaats aan in een garagebox in Antwerpen. Het onderzoek naar het drugslab loopt volop verder. Er werd onder andere 20.000 euro cash geld in beslag genomen. “Het chemisch aanmaakproces is niet zonder risico en kon de veiligheid van buurtbewoners in gevaar brengen”, zegt het Brugs parket.