Aanleg rotonde Ternesselei
Volledig scherm
Aanleg rotonde Ternesselei © Gemeente Wommelgem

Infomarkt over aanleg rotonde Van Tichelenlei

De gemeente Wommelgem organiseert een infomarkt over de aanleg van de rotonde  in de Van Tichelenlei. Na een studie van de verkeerssituatie besliste het lokaal bestuur Wommelgem om op de plaats van het kruispunt een rondpunt aan te leggen. 

0 reacties

 1. Heeft je kind moeite met wiskunde? Laat hem dan naar YouTube kijken: Vlaming zet 29 filmpjes online met rekentips
  ANTWERPEN

  Heeft je kind moeite met wiskunde? Laat hem dan naar YouTube kijken: Vlaming zet 29 filmpjes online met rekentips

  Volgens internationaal onderzoek is het niveau van onze lagereschoolkinderen voor wiskunde en wetenschappen ernstig gezakt de laatste jaren. Via korte filmpjes die voor iedereen beschikbaar zijn, probeert de Antwerpse wiskundige Free Caenepeel (29) daar iets aan te doen. “Alles moet tegenwoordig in spelvorm gebracht worden, maar wiskunde op zich is eigenlijk al plezant genoeg.”
 2. “Mama verklaart me zot dat ik net nu zaak start”: Emma (21) opent zaterdag voor het eerst ontbijt- en lunchhuis ‘Bar Frans’
  PREMIUM
  Wommelgem

  “Mama verklaart me zot dat ik net nu zaak start”: Emma (21) opent zaterdag voor het eerst ontbijt- en lunchhuis ‘Bar Frans’

  Ze is er amper 21, maar Womelgemnaarster Emma Leirs opent toch netjes haar eigen ontbijt-, lunch- en aperozaakje op de Kerkplaats 11. Bar Frans verwelkomt haar allereerste gasten op de langverwachte 8 mei, en voor de gelegenheid namen wij alvast een kijkje in de nieuwe retro bar onder de kerktoren: “Horeca is voor mij een vanzelfsprekendheid, maar voor stomme vragen bel ik wel altijd even naar mijn mama.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”