Bij 48 handelaars in Wommelgem kan je deelnametickets verkrijgen voor de eindejaarsactie van Wommelgem Leeft!
Volledig scherm
Bij 48 handelaars in Wommelgem kan je deelnametickets verkrijgen voor de eindejaarsactie van Wommelgem Leeft! © ShutterStock

Eindejaarsactie van Wommelgemse middenstand belooft 100 cadeaubonnenpakketten

WommelgemMaar liefst 48 zaken in Wommelgem nemen dit jaar mee aan de eindejaarsactie van ‘Wommelgem Leeft!’. Bij de actie zijn er honderd pakketten met cadeaubonnen te winnen.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Ouders zetten druk op gemeente om wijkschool Hertebos over te nemen: “Kunnen onze kleuters in hun vertrouwde habitat blijven of niet?”
  'S-GRAVENWEZEL

  Ouders zetten druk op gemeente om wijkschool Hertebos over te nemen: “Kunnen onze kleuters in hun vertrouwde habitat blijven of niet?”

  Neemt de gemeente de site van kleuterschooltje Hertebos over of niet? Dat is wat ouders en sympathisanten van de wijkschool zich afvragen sinds de katholieke zuil besliste de school te sluiten. Zaterdagavond kwamen ouders, kinderen en sympathisanten samen op het Lodewijk de Vochtplein voor het behoud van de school en om het lokaal bestuur te overtuigen. “In februari komen we met een beslissing naar buiten”, klinkt het bij de gemeente.