Jan V. aan de slag in de Moose Bar in Antwerpen.
Volledig scherm
Jan V. aan de slag in de Moose Bar in Antwerpen. © Toon Verheijen

DJ Jan V. verlegt zijn grenzen na topjaar: “Als je de kans krijgt om te draaien op Tomorrowland en in het Sportpaleis, dan ga je”

Jan Van Roy dacht dat hij in 2019 zowat het hoogtepunt had bereikt als dj in bijberoep, maar 2020 belooft nog een groter topjaar te worden. Na zijn passage in de Moose Bar op Tomorrowland, mag hij komend weekend zowaar de Moose Bar XL in het Sportpaleis afsluiten. En ook Tomorrowland in Boom én de wintereditie staan op het programma. “Ik ging het rustiger aan doen, maar dit is gewoon te geweldig. Met alle dank aan de mensen van Moose Bar, maar vooral aan mijn lieve vrouw én de kinderen.”

 1. REPORTAGE. Een blik op het zwartgeblakerd Groot Schietveld: “De regen is welkom, maar doet tegelijkertijd het brandbaar pijpenstrootje explosief uit de grond schieten”
  PREMIUM
  Brecht/Brasschaat/Wuustwezel

  REPORTAGE. Een blik op het zwartgebla­kerd Groot Schietveld: “De regen is welkom, maar doet tegelijker­tijd het brandbaar pijpen­strootje explosief uit de grond schieten”

  De zware brand op het militair domein en natuurgebied Groot Schietveld op de grens van Brasschaat, Brecht en Wuustwezel heeft een ravage aangericht. 570 hectare aan bos en heide is in as gelegd. Wij mochten zes dagen na de uitbraak van de brand een blik werpen op het terrein. “Het is toch even schrikken”, bevestigt Patrick Mestdagh, luitenant-kolonel en commandant van het Brasschaats Bataljon Artillerie, onze eerste indruk.
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten