Jan Van Roy achter de draaitafels van Dirty Rabbit in Antwerpen.
Volledig scherm
Jan Van Roy achter de draaitafels van Dirty Rabbit in Antwerpen. © Klaas De Scheirder

DJ Jan V. sluit zondagavond Moose Bar af op Tomorrowland: “Het zal er ‘boenk op’ moeten zijn”

Hij staat al 25 jaar achter de draaitafels, maar komend weekend beleeft DJ Jan V. misschien wel zijn grootste moment uit zijn carrière: hij krijgt de eer om Tomorrowland in Boom mee af te sluiten op de stage van de Moose Bar. “Het moet en zal één groot feest worden”, lacht de allround-dj uit Wommelgem die in tal van Antwerpse clubs actief was.

0 reacties

 1. Mobiele thuiszorgwinkel ‘Goed-bus’ houdt halt bij woonzorgcentrum Sint-Jozef: “Leuk om expertise ter plaatste te krijgen”
  Wommelgem

  Mobiele thuiszorg­win­kel ‘Goed-bus’ houdt halt bij woonzorg­cen­trum Sint-Jo­zef: “Leuk om expertise ter plaatste te krijgen”

  Vandaag kwamen zo’n 30 bewoners van woonzorgcentrum Sint-Jozef in Wommelgem af naar de gloednieuwe Goed-bus voor hun deur. De mobiele thuiszorgwinkel met consultatieruimte trok naar verschillende woonzorgcentra in de provincie Antwerpen om mindermobielen van gepast gezondheidsadvies te voorzien. “De bewoners waren blij dat ze advies op maat ter plaatse konden krijgen”, klonk het vanuit de organisatie.
 2. Antwerpen roept jeugd op voor vrijwilligerswerk in vaccinatiecentrum: “Momenteel nog niet in problemen, maar we denken vooruit”
  ANTWERPEN

  Antwerpen roept jeugd op voor vrijwilli­gers­werk in vaccinatie­cen­trum: “Momenteel nog niet in problemen, maar we denken vooruit”

  Ook in Antwerpen dreigt er een tekort aan vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum deze zomer. Daarom onderneemt het stadsbestuur preventief actie door specifiek de Antwerpse jeugdwerking en andere jongeren aan te spreken. “Hele jeugdbewegingen die samen komen helpen? Dat zou toch fantastisch zijn, die dynamiek en solidariteit hebben we nodig.”