Auto over de kop op Uilenbaan Wommelgem
Volledig scherm
Auto over de kop op Uilenbaan Wommelgem © Marc De Roeck

Bestuurder (21) die vluchtmisdrijf pleegde aangehouden: had rijverbod, reed onder invloed van drank en had drugs op zak

Zoersel/WommelgemDe onderzoeksrechter in Antwerpen heeft de 21-jarige bestuurder uit Zoersel die vrijdagochtend een ongeval veroorzaakte in Wommelgem aangehouden. Hij had een rijverbod en bleek rond te rijden onder invloed van drank en drugs. 

 1. Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een gigantische led-wall in New York geworden”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Antwerpse zangeres Miss Angel (24) kijkt uit over Times Square: “Ik dacht aan een poster op de Meir, het is een giganti­sche led-wall in New York geworden”

  Amper 24 jaar oud is ze, maar ze pronkt wel al met haar foto op het billboard van het iconische Times Square in New York. Miss Angel was de hele maand lang Equal Artist en Cover Girl voor streamingdienst Spotify, niet enkel in ons land maar ook wereldwijd. “Ik ben opgegroeid tussen een heleboel zussen, het voelt dus heel natuurlijk om me te blijven omringen door vrouwen.”
 2. Borsbeekse organisaties bundelen krachten voor groot Halloweenweekend: “Het begin van een fantastische traditie”
  Borsbeek

  Borsbeekse organisa­ties bundelen krachten voor groot Halloween­week­end: “Het begin van een fantasti­sche traditie”

  De griezeligste dag van het jaar komt eraan, en dat zal ook in de gemeente Borsbeek niet onopgemerkt blijven. Het weekend van 29 oktober tot 1 november staat volledig in teken van Halloween met een griezelwandeling, Halloweenmarkt en Halloweenrun in het donker: “Dit is de eerste keer dat we het zo groots aanpakken”, zegt vrijwilligster Ingrid Luyten van Halloween Borsbeek.