Het voertuig brandde volledig uit.
Volledig scherm
Het voertuig brandde volledig uit. © Marc De Roeck

Auto volledig uitgebrand op E313 bij Wommelgem

WommelgemOp de E313 bij Wommelgem richting Antwerpen is zaterdagochtend een auto uitgebrand. Dat bevestigt de federale politie. Er was geen sprake van een ongeval, maar vermoedelijk had het voertuig te lijden onder een technisch defect. De bestuurder kon zich in veiligheid brengen en het voertuig is inmiddels getakeld.

  1. School is Cool speelt na anderhalf jaar nog eens een thuismatch: “Antwerpen is dEUS gewoon, probeer daar maar eens aan te tippen”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    School is Cool speelt na anderhalf jaar nog eens een thuismatch: “Antwerpen is dEUS gewoon, probeer daar maar eens aan te tippen”

    Een nieuw album uitbrengen nét voor corona toeslaat, het overkwam School is Cool anderhalf jaar geleden. De band kon de draad van het ‘verloren’ album nog maar net terug oppikken of er zit al een nieuwe langspeler in de pijplijn. Maar eerst nog een passage donderdag in de Roma, eindelijk nog eens in hometown Antwerpen. “Dankzij onze nieuwe bezetting zit er meer gevoel dan ooit in onze muziek, een echte eighties-sound met plastieken gitaarsolo’s en enorm veel drama.”